Modele coafuri coada de cal

Posted by jon on

10 Coafuri care te FAC să arăți mai tânără! Iată ce Trucuri folosesc vedetele coada de CAL a fost dintotdeauna considerată opțiclusion perfectă pentru mersul la birou sau la sală, însă EA poate fi mai versatilă decat crezi. O potï transforma imediat în așa fel încât să arăți diferit de fiecare dată. Coada de Cal rasucita este ideala daca ITI doresti o coafura rapida si lejera. Tot ce trbuie sa faci este sa imparti Parul in trei suvite, pe care dupa ce le rasucesti, le fixezi cu agrafe si fixativ. Coada de Cal Retro inspriata de Brigitte Bardot este extrem de sexy si ultra-Feminina, Dar in acelasi timp simplu de realizat. Intregul secret al acestei coafuri consta realizarea une doua Cozi de Cal pe care la finale le VEI Uni intr-singura coada si bine-nteles taparea parului pentru reaalizarea volumului caracteristique stiului Bardot. Prin activarea şi utilizarea platformei de comentarii sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de PRO TV S.R.L. și Compagile Facebook conforme Politicii de confidențialitate PRO TV, respectiv a Politicii de utilizare a datelor Facebook. Aceasta coada de CAL Cu volum este ideala pentru femeile boeme, Care Adora outfiturile mado si lookul vintage. DIN fericire, este si usor de realizat, ASA ca nu ezita sa o incerci cu prima ocazie! Probabil că ați apelat la acest look încă de Când erați MICI, Dar stilurile acestui saison sunt mai mult chic decat copilărești, datorită unor tipsuri inteligente de STIL, cum sunt accesoriile. Vezi cum să transformi Bayar “coadă de Cal” Într-o coafură sexy și modernă aici. Coafura coada de Cal “Valentino Bubble” este foarte usor de realizat, fiind un upgrade al cozii de Cal clasice. VEI avea avem nevoie doar de cateva elastice subtiri, pe care sa le Punem PE toata lungimea parului, la o distanta de cativa Centimetri una de cealalta.

Pasii 9-12: IA suvitele DIN sectienne superioara si prinde-le deasupra cozii, securizandu-le Cu agrafe. Foloseste un ondulator pentru a-TI face bucle. Ai părul Lung și des și nu știi ce să faci cu el? Această coadă este cea mai Bună variantă pentru tine, chiar Dacă părul tău nu sont foarte mult volum. Prindepărulsus, atrăgând așa și mai mult atenția asupra cozii împletite. Tapează-l puțin și incepe să îl împletești, după Care prinde-l cu un élastique. Ca să pară mai voluminoasă coada, poți trage ușor cu degetele de împletitură, Cu grijă să nu o desfaci. Bonus: după ce Cine VEI despleti părul, VEI avea bucle Naturale cu volum. De cate ori nu ti-ai Prins Parul intr-o coada de Cal atunci cand voiai o coafura lejera? Desi nu este considerat un coiffure deosebit, ci chiar unul banal, Noi ITI garantam ca Poti transforma orice coada de Cal intr-o coafura sofisticata, potrivita pentru orice ocazie, chiar si pentru Evenimentele préttioase.

PANA si vedetele de PE covorul Rosu Aleg aceasta varianta de prindere a parului, ASA ca trebuie sa o incerci si tu! Cine nu iubește o coadă de Cal bine realizată? Nu numai că este un mod simplu și Rapid de a vă păstra părul nelipit de gât, în zilele fierbinți de vară, Dar este și o reclamatiile de a te face să arăți foarte Fresh, de parcă tocmai ți-ai făcut un lifting facial.

Comments are closed