Modele de paturi supraetajate pentru copii

Posted by jon on

Buna Ziua, doresc sa-i COMAND fetitei mele de 3 Ani si jumatate un Pat cu Sertar pentru depozitare si doresc sa stiu daca CEI de la Marco Shop sunt seriosi… Daca executia lucrarii este OK… Colaborarea copiilor este importanta, pentru a se Evita accidentele, iar daca este vorba despre utilizatori de varste diferite, se recomanda ca cel mai mic sa doarma in Patul de Jos, unde se simte in mai mare siguranta. Paturile cu sertare au adesea sertare în Care puteţi să păstraţi lenjeria de Pat sau jucăriile copiilor. Paturile cu sertare au un aspect minimaliste şi pot fi adesea combinate cu dulapuri sau etajere cu Design asortat. Dimensiunile sunt 120 x 200 cm pentru Patul de Jos, si 80 x 200 pentru Patul de sus, ASA ca Patul va putea fi folosit si pentru varste mai mari ALE copiilor, capacitatea de sustinere maxima fiind de 180 kg. Existand atatea MODELE si optiuni pe piata, poate fi dificil sa Alegi un Pat suprapus, pentru copii, la un pret Bun. INSA ITI prezentam cateva aspecte de care sa Tii CONT, pentru a-ti fi mai usor sa decizi. Unul dintre cele mai aprécier patuturi este patutul suprapus cu Elsa si Anna, DIN Frozen, iubita productie Disney.

Modelul se poate executa PE comanda, dans functie de ASA Tale si de spatiul DIN Camera micutilor. Pot fi schimbate Culoarea, dimensiunile, materialul si finisajele, totul pentru a se Mula PE dorintele si gusturile Tale. AM stiut DIN Start ca PIESA de rezistenta DIN Camera EI o sa fie Patul supraetajat. Dar n-am banuit Cat de util o sa fie! PE Langa functionalitatile normale, sertarele cu spatii de depozitare sunt super utile, iar canapeaua extensibila pozitionata Sub cadrul de Pat este locul in care ne petrecem foarte multe Seri Impreuna, ca sa nu mai zic de noptile en Care EMA are fetite inviter si dortoir PE canapea. Noi am Decis sa-l facem PE comanda, pentru a-l Personnalisat PE culorile alese de EMA. INSA am vazut ca exista atatea si atatea optiuni acum, INCAT greu sa nu gasesti ceva. Materialele cel mai des intalnite in fabricarea cadrului sunt lemnul si metalul. Paturile realizate DIN Metal sunt variante ce se incadreaza in camere amenajate mai Modern, fiind usor de integrat in designul incaperii, indiferent de culorile prédominante. De asemenea se pot vopsi cu usurinta, daca doresti o schimbare de culoare. Se gasesc divers MODELE PE Piata: unele sunt clasice, ambele zone avand aceeasi dimensiune, altele au inclus un Pat dublu la baza si unul Single sus; Alte MODELE Contin rafturi, dulapuri sau spatii pentru birou.

Chiar daca ocupantii sunt mai mici, un Pat de asemenea dimensiuni este o investitie PE Termen Lung, utilizabil si pentru cand CEI MICI vor Creste. Si spatiul dintre Paturi trebuie potrivit inaltimii copiilor, pentru a fi siguri ca nu se vor lovi cand se vor Ridica sau ASEZA in Pat, recomandabilité fiind minim 70 de Centimetri. Acesta e un model de Pat suprapus, rezistent si robuste, facut din lemn masiv de pin, reprezentand o solutie grozava pentru est spatiului in Camera copiilor. Este potrivit pentru 2 sau chiar 3 copii, Patul de Jos fiind de doua persoane, plus cel de sus de o persoana.

Comments are closed