Modele fulgi de zapada din hartie

Posted by jon on

Fulgii de hartie pornind de la un Patrat se realizeaza impaturind Hartia asa cum vezi in filmuletul de mai jos: sunt spectaculoși, de Mare efect și se pot agăța aproape în orice colț DIN casă, nu doar în Brad. Fulgii de zăpadă pot fi realizați DIN hârtie simplă sau colorată, peste soins puteți aplica lipici cu sclipici, sau puteți face MODELE mai complexe, Gen 3D, pe care le puteți prinde cu ajutorul unor capsatoare și PE felicitările de Crăciun pe care le veți dărui celor Dragi. PE lângă hârtie, carton, lipici cu sclipici, Capse, ai nevoie și de astfel de trimmere și ghilotine pentru a putea decupa Perfect cartonul, indiferent că-l veți folosi pentru realizare fulgilor ori pentru felicitări. De altfel, puteți folosii fulgii atașați de cartoane și pentru a Personnalisat cadourile de Sub Brad. Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut. Ai uitat cum poţi să creezi un fulg de zăpadă sau nu ai făcut niciodată aşa ceva? AM pregătit Special pentru tine o Galerie cu 20 de tutoriale Care Îţi vor încălzi Atât inima, Cât şi Casa, iarna aceasta. Crăciunul e o perioadă a anului pe care eu o aștept cu nerăbdare. Îmi place alergatul după cadouri, împodobitul casei, Al Bradului, Dar mai ales confecționarea de aranjamente și Ornamente. Nu-mi IES toate, bineînțeles, Dar ími place să încerc. E relaxant, iar Dacă sunt și copii prin casă, e o activez distractivă.

La Sfârşit, Când te declari mulţumit, umezeşte geamul ferestrei şi lipeşte-i cu ajutorul unor Benzi MICI de SCOCI. Te VEI trezi în fiecare dimineaţă şi VEI avea o fereastră ce-ţi va însenina ziua. Poţi acum să-ţi împodobeşti fereastra cu fulgi de Nea, confecţionaţi Manual Împreună cu Copilul tău. Vor fi la fel de Speciali, şi fiecare va fi UNIC în felul său. Nu încerca să realizezi Doi la fel, se pierde Magia… Îţi prezentăm trei variante diferite pentru decoraţiuni Tip fulgi de zăpadă DIN hârtie. Primele Două sunt variante simple, iar Ultima este un mod relativ uşor de a face decoraţiuni 3D GEN fulgi de zăpadă DIN hârtie. Dacă utilizaţi foi de hârtie Roşie, se va asemăna cu o Floare de Crăciun, sau puteţi folosi o hârtie cu Culori diferite faţă-verso, cum ar fi Alb/argintiu (ca în filmuleţul nostru)-Aceste doua Culori o FAC să arate chiar mai tridimensionnelle. Poţi Pune decoraţipe uşa ta în loc de coroană de Crăciun sau să o agăţi undeva în casă. Apoi, DA Frau Liber fanteziei. Rotunzi sau cu colţişori, Cu găurele sau zimţaţi, pregăteşte Cât mai mulţi.

Îţi recomand să ai o foarfecă solidă, căci va fi destul de dificil să Tai colile îndoite. Dacă nu te descurci, poţi să trasezi întâi cu ajutorul unui creion forma pe care vrei să o capete fulguşorul tău. Dacă vrei să obţii o atmosferă de poveste anul acesta de Crăciun sau de Anul Nou, poţi crea Împreună cu CEI MICI, Cu prietenii sau cu membrii Familiei, Cât mai mulţi fulgi de zăpadă DIN hârtie. Astfel, VEI reuşi să împuşti 2 iepuri dintr-o lovitură: în primul rând VEI Decora Casa în haine de iarnă, iar în al doilea rând, Îţi VEI ţine Copiii ocupaţi cu Activităţi educaţionale deosemorsure şi de saison sau VEI avea parte de Momente de relaxare cu CEI Dragi. Etichete: fulgi de zapada DIY cradft cum sa faci Ornamente Craciun ce ar fi iarna fără Magia Primului fulg de Nea? Cine nu a stat cu Palma întinsă, încercând ca preţ de o secundă să savureze Cât mai mult DIN minanacelui MIC cristal de apă? Fiecare este UNIC, nu poţi întâlni Doi fulgi la fel. Şi iarăşi, de câte ori nu am privit Dimineaţa ferestrele împodomorsure cu originale Flori de gheaţă? Atât de RECE, şi totuşi Atât de atrăgătoare? Mai jos puteți vedea Cât de ușor se poate face un glob DIN steluțe de hârtie, pornind de la o bucată de hârtie de 7 cm x 7 cm.

Comments are closed